HVORFOR ER MEDEX ANDERLEDES BEDRE?

For at opnå et mærkbart resultat i hudplejebehandling er det afgørende, at produkterne er terapeutiske.

Mens en lang række produkter blot tilfører lidt velvære og fugt, trænger de terapeutiske produkter,

også kaldet biomedicinske produkter, ind og behandler aktivt og effektivt.

Medex er komplette serier af hud- og kropsplejeprodukter, der udelukkende anvendes og forhandles af anerkendte og specialuddannede kosmetologer og hudterapeuter.

Dette sikrer, at klienten altid er i trygge og professionelle hænder.

Medex produkterne er unikke, og uanset hudtype og formål finder man altid produkter tilpasset de individuelle behov.

Ikke mindst er Medex førende inden for akne og anti-age behandling.

Produkterne udvikles i Medex Bio Science Cosmetics egne laboratorier og af egne forskere.

Alle produkter fra Medex bliver gennemtestet i både uafhængige laboratorier samt på universitets klinikker.

Hvorfor så mange forskellige produkter og nogle tilsyneladende med samme indikation?

Produktlinjerne i Medex er tilsammen udviklet og baseret på 150 forskellige formler og recepter.

Til trods for de mange produkter, er der ikke forekomst af helt ens lignende produkter.

Medex anstrenger sig for at udvikle og fremstille produkter med ingredienser og virkestoffer af størst mulig mangfoldighed og forskellighed, da det er forskelligt fra person til person, hvordan huden reagerer.

Nogle personer reagerer bedre på nogle virkestoffer end andre, og nogle ingredienser passer til den ene, men ikke den anden.

Det store udvalg af produkter sørger for, at såvel behandler som klient altid kan udføre en optimal behandling af den aktuelle hudtilstand.

Medex har en unik position inden for effektiv og avanceret hudpleje og har også specialiseret sig i integrerede produktlinjer

i forbindelse med supplerende før- og efterbehandling ved kosmetiske indgreb.

Til alle behandlinger tilrettelægges et individuel tilpasset hjemmeplejeprogram for den enkelte klient/patient.

Velkommen til en verden af MEDEX!

BEHANDLINGER

Medex Den Klassiske450 kr.

- Hudanalyse
- Afrensning
- Peeling
- Fjernelse af urenheder
- Maske efter hudtype
- Cremepleje

- behandlingen tager typisk 60 min.
Medex Relax400 kr.

- Afrensning
- Peeling
- Maske
- Cremepleje

- behandlingen tager typisk 30 min.
Medex Rygbehandling (Dybderens)450 kr.

- Afrensning
- Peeling
- Fjernelse af urenheder    
- Maske
- Cremepleje

- behandlingen tager typisk 45 min.
Medex Purus Acne500 kr.

Medex specielle dybderensende behandlingsmetode mod:
- Acne
- Ar
- Grove Porer
- Dårlig Blodcirkulation
- Pigmenter
- Eksem
- Rynker

- behandlingen tager typisk 60 min.
Medex Purus Acne Behandling (PLUS)600 kr.

Medex specielle dybderensende behandlingsmetode mod:
- Acne
- Ar
- Grove Porer
- Dårlig Blodcirkulation
- Pigmenter
- Eksem
- Rynker

- behandlingen tager typisk 60 min.
Medex AHA Frugtsyre Behandling550 kr.

Intensiv Behandling der formindsker rynker, ar, pigmentforandringer og acne.

Forbereder frugtbalancen og modarbejder hudens ældningsprocesser

- behandlingen tager typisk 75 min.
Medex Toscana Thermo Maske750 kr.

En Behandling hvor der blandt andet anvendes en speciel mineralmaske, som øger blodcirkulationen og derfor skaber liv i ansigtet, så huden efterlades

VITAL, GLAT & FAST.

- behandlingen tager typisk 75 min.
Medex Teenage Behandling (Indtil 18 år)350 kr.

- Hudanalyse
- Afrensning
- Peeling
- Fjernelse af urenheder
- Maske
- Cremepleje

- behandlingen tager typisk 45 min.

Afbudspolitik:

Afbud skal ske dagen før inden kl.12:00.

Ellers vil du blive faktureret 50% af behandlingens pris.

PRODUKTER

24 Hours Cream

En kombineret dag- og natcreme. Er særlig udviklet til den sporty type, den travle kvinde eller mand, for hvem den daglige hudpleje er vigtig, men ikke må være for tidskrævende. At cremen er i tube gør den perfekt til både ferie og sport, da den er nem at have med i tasken. Indeholder UV-filter der giver optimal beskyttelse om dagen, mens aloe vera og vitamin E sørger for pleje og genopbygning af huden om natten.

Anbefales til alle hudtyper og både mænd og kvinder. Anvendes morgen og aften på afrenset hud. Anvendes flere gange dagligt ved ekstrem tør hud.

50 ml.
425,-

 

Special Care F25 Acne Creme

Beroligende, plejende og solbeskyttende dagcreme. Anbefales også til følsom hud. Har solfaktor 25. Er specielt udviklet til klienter, der behandles for chloasma (pigmentpletter) og derfor bør undgå sollys. Forebygger hyperpigmentering.

Bruges i sommerhalvåret eller ved solbadning. Kan enten anvendes alene eller oven på dagcreme.

50 ml.
300,-

 

Special Care F25 Norm/Tør Hud

Beroligende, plejende og solbeskyttende dagcreme. Findes til normal/tør hud samt til fedtet/acne hud. Anbefales også til følsom hud. Har solfaktor 25. Er specielt udviklet til klienter, der behandles for chloasma (pigmentpletter) og derfor bør undgå sollys.

Bruges i sommerhalvåret eller ved solbadning. Kan enten anvendes alene eller oven på dagcreme.

50 ml.
300,-

 

Medex Ablutio Milk

En rensemælk til følsom hud samt acne/fedtet/uren hud. Anbefales specielt til følsom, problematisk hud og er et uundværligt produkt i Purus Acne Metoden. Ablutio Milk indeholder troldnød og kamille. Virker beroligende og betændelseshæmmende samt regulerer og stabiliserer talgproduktionen. Ablutio Milk opløser og fjerner det karakteristiske hudfedt uden brug af sæbe.

Anvendes morgen og aften. Masseres ind i huden med fugtede fingre. Fjernes med fugtet vat eller svampe.

120 ml.
255,-

 

Transparent Collagen Mask

Masken til den modne, slappe og tørre hud. Transparent Collagen Mask er en usynlig crememaske, der ikke stivner og ikke skal vaskes af. Anbefales at anvende om aftenen 2 gange ugentligt, hvor den påføres som natcreme i et tyndt lag. Den fjernes altså ikke, men fungerer som en ekstra nærende creme, der trænger effektivt ind i huden. Indeholder honning, hyaluronsyre, allantoin og mælkesyre. Hyaluronsyre er en naturlig bestanddel, der findes i bindevævet, og som ’booster’ huden mærkbart. Transparent Collagen Mask virker genopbyggende og efterlader huden blød og smidig. Sørger for en optimal fugtbalance og forbedrer hudens tilstand synligt.

I perioder med en svækket hudtilstand kan masken også anvendes i et tyndt lag under dagcremen, ligesom der kan kombineres med Actiprotin under crememasken.

50 ml.
485,-

 

Hydrophilic Oil

En blødgørende olie til afrensning af fugtfattig og moden hud. Også ved ekstrem tør hud anbefales Hydrophilic Oil i stedet for en rensemælk, idet yderligere udtørring af huden derved undgås. Hydrophilic Oil er udviklet på biobasis med naturlige olier såsom risolie, der er rig på vitamin E for en helende og plejende effekt. Anvendes morgen og aften.

Påfør et tyndt lag og massér med fugtede fingre til den skummer. Fjernes med vand evt. svampe.

120 ml.
270,-

 

Medex Actiprotin

Et yderst effektivt middel til behandling af mindre hudskader og er specifikt rettet mod poser under øjnene, ar, rynker og grove/udvidede porer. Et serum der forebygger hudens ældningsproces samt forbedrer hudens struktur. Indeholder quercus, centella asiatica, (pro)vitamin A og naturlig vitamin E. Virker opstrammende og opretholder fastheden i huden. Actiprotin giver et varigt positivt resultat på ar, rynker, poser under øjnene samt grove porer. Anvendes morgen og/eller aften under dag- eller natcreme. Kan anvendes i hele ansigtet. Få dråber af det kraftfulde serum er nok.

Anbefales specielt til den modne hud omkring øjnene, på halsen samt til de små rynker omkring munden. Kan anvendes af alle hudtyper.

30 ml.
630,-

 

Medex Bio Soft Peeling

En biologisk peeling som ved hjælp af enzymer skånsomt, men effektivt opløser døde hudceller og renser huden. Huden efterlades ren, glat og blød. Kan anvendes af alle hudtyper også den sarte hud med karsprængninger. Påføres i et tyndt lag efter afrensning og evt. dybderens. Hviler på huden i ca. 15 min., hvorefter den fjernes med lunkent vand.

50 ml.
340,-

 

Vital Recover K

En regenererende og helende specialcreme. Vital Recover K er en unik og effektiv creme baseret på vitamin A og E. Cremen virker sammentrækkende på blodkar og er specialudviklet som en efterbehandlingscreme til behandling af ar ved skønhedskirurgiske indgreb. Anvendes også til efterbehandling ved IPL- og laserbehandling, indsprøjtning med vævsfyldere og mesoterapi. Helbredelsesprocessen styrkes og fremskyndes, så sårene heler bedre og risikoen for grimme ar og arvæv reduceres væsentligt. Cremen er ligeledes det mest effektive valg til hjemmebehandling af karsprængninger og mørke rande under øjnene. Anvendelse: Til heling af ar anvendes cremen flere gange dagligt, således at sår/ar områderne hele tiden er holdt fugtige af cremen. Anvendes rundt om såret/arret når bandagerne er fjernet. Under Vital Recover K kan anvendes den beroligende og betændelseshæmmende Purus Mask.

Til behandling af karsprængninger i ansigtet og mørke rande under øjnene anvendes cremen for natten.

50 ml. - 370,-
100 ml. - 680,-

DIG OG MEDEX

Hos Medex taler vi mere om ”hudens tilstand” end egentlig hudtype. Dels ændrer hudens tilstand og dermed behov sig konstant – alt efter årstid, alder og hvordan man har det – og dels er det de færreste, som har en ensartet hudtype såsom: normal, fedtet eller tør hud.

Lang de fleste har en kombineret hud, og ofte er der brug for at få behandlet flere hudproblemer og tilstande samtidigt.

Det er ikke usædvanligt, at man kan lide af akne i den underliggende hud, mens der kan være en tør tilstand på hudoverfladen, ligesom man kan lide af voksenakne, men samtidigt have nået en alder hvor man skal begynde med anti-age behandlinger for at udbedre fine rynker og linjer.

Disse behandlings kombinationer og individuelle behov kan være svære at behandle med mærker, som kun behandler ud fra en statisk linje og hudtype, men med Medex er det muligt at behandle ud fra flere parametre.

Medex har over 300 forskellige produkter fordelt på sine linjer, og det som gør forskellen, er, at alle produkter kan arbejde sammen på tværs af linjerne.

Der kan således skræddersys et komplet og fyldestgørende hudplejeprogram fuldstændig tilpasset den enkeltes hudtilstand ud fra de aktuelle hudproblemer, der måtte være.

Disse behandlings kombinationer er mulige med Medex, fordi Medex ud fra en hudanalyse tilpasser og sammensætter både klinikbehandling og hjemmeplejeprogram individuelt til hver enkelt klient.

På denne måde er man sikker på, at huden bliver behandlet præcis ud fra de behov, der er, også selvom der er tale om flere samtidige hudproblemer.

MEDEX FILOSOFIEN

Medex er en komplet helhed af skønhed og videnskab og er et succesfuldt valg for såvel hudterapeuter som klienter,

fordi Medex fuldt ud imødekommer behovene hos nutidens forbrugere.

Forbrugerne i dag har lært at stille krav til kvalitet og er kritiske i deres valg af hudplejeprodukter.

Vores forbrugere forventer det bedst mulige resultat, opnået på kortest mulig tid og på den mest behagelige måde.

Produkterne skal have en behagelig, men neutral og naturlig duft.

Sammensætningen af de fine ingredienser skal give en luksuriøs og velplejet følelse på huden,

og produkterne skal være så natulig baseret som muligt. Men ikke mindst, skal produkterne være så effektive, at der opnås et klart og tydeligt resultat på kort tid.

Med udgangspunkt i Medex’ baggrund og filosofi, kan man være helt sikker på, at alle disse krav bliver imødekommet og opfyldt.

Medex’ baggrund er medicinsk/videnskabelig og filosofien er; at skabe de allerbedste, mest resultatskabende og mest hudvenlige produkter.

Fundamentale principper i Medex-filosofien:

– Naturlige ingredienser anvendes altid, så vidt det er muligt.

– Løbende justering af produkterne på baggrund af videnskabeligt testede virkestoffer.

– Ingen anvendelse af farvestoffer eller dufttilsætning, undtagen dette er strengt nødvendigt.

– Altid anvendelse af den mest aktive form af de aktive stoffer.

– De ikke-aktive stoffer (vehikel/bærerne) i produkterne er altid af højeste kvalitet.

– Ingen dyreforsøg.

– Ingen anvendelse af PVC.

– Emballagen er lavet af genbrugspapir.

*Overfølsomme/stærkt overfølsomme personer anbefales altid først at teste produktet på enten indersiden af armen eller bag øret.

Skulle testen, mod forventning, fremkalde en reaktion, er denne normalt uskyldig og forbigående, således at man efter en uges tid igen kan prøve at anvende produktet.

Trænger du til forkælelse?

BESTIL TID I DAG

Clinique AA er en idyllisk skønhedsklinik med kunden i fokus. Vi bestræber os efter at få dig til at føle dig velkommen fra første øjeblik du træder ind af døren.

Vi garanterer ydermere at du forlader klinikken med et smil - på den måde er det sjovere for os alle når du kommer igen.

MEDEX COSMECEUTICALS

I forbindelse med kosmetisk kirurgi er før- og efterbehandlinger af stor betydning for en bedre helingsproces og et optimalt slutresultat.

Forud for et indgreb vil en plejet og gennemfugtet hud være en stærkere hud og dermed bedre rustet til det forestående indgreb.

Efter indgrebet kan den rette efterbehandling intensivere metabolismen og dermed generere en hurtigere og bedre heling af huden.

Medex Scandinavia har derfor indledt samarbejde med en række danske plastikkirurger, som nu med Medex’ specialprogram inden for cosmeceuticals kan tilbyde deres patienter en optimeret behandling og opfølgning i forbindelse med de kosmetiske indgreb.

Specialbehandlinger til efterbehandling ved kosmetiske indgreb:

- Kosmetisk kirurgi

- Liposuction

- Mesoterapi

- Fillers

- Laser- og IPL behandlinger

Specialbehandlinger til kosmetiske problemer:

AHA frugtsyre

Purus Acne Metoden

Anti-age behandlinger

Mesoterapi med Beau Rouge

Behandling af stresset og følsom hud

Medex klinikkerne kan foretage hudplejebehandlinger i før- og efterbehandling, mens man hos en række udvalgte plastikkirurger og speciallæger kan få et udvidet specialprogram i før- og efterbehandling.

Kontakt gerne Medex og hør mere om dine muligheder for Medex Cosmeceuticals / før- og efterbehandling.

OM MEDEX SCANDINAVIA

Bag Medex Bio Science Cosmetics i Skandinavien står Helle Bach, som i mere end 15 år har været agent og chefterapeut for det

skandinaviske marked samt direktør i Medex Scandinavia.

Men faktisk rækker Helle Bachs erfaring med Medex endnu længere, idet hun gennem de seneste 20 år har arbejdet med Medex – dels som terapeut i egne klinikker og dels som underviser. At valget i sin tid faldt på Medex er ikke tilfældigt.

Som klient oplevede Helle på egen hud, hvordan Medex gjorde en markant forskel i kampen mod acne.

Herefter var interessen for såvel kosmetologfaget som Medex vakt, og målrettet uddannede Helle sig til hudterapeut og åbnede egne Medex klinikker, inden hun selv overtog det skandinaviske agentur i 2000.

I dag varetager Medex Scandinavia forhandling af Medex produkterne på ca. 200 klinikker fordelt i hele landet og dertil kommer også forhandlere i Norge, Sverige og på Færørerne. Ydermere har Medex samarbejde med en række udvalgte plastikkirurger bl.a. Aleris-Hamlet privathospitaler, som tilbyder Medex Cosmeceuticals til specialiserede før- og efterbehandlinger ved kosmetisk kirurgiske indgreb.

ET PAR ORD FRA VORES KLIENTER